Maxfrakt 59 kr*. Fraktfritt från 699 kr.

Frakt & Leveransvillkor

Frakt och leveransvillkor

Novascrapperiet har maxfrakt 59 kr, undantaget väskor, stansmaskiner och andra stora/tyngre varor som kostar 99 kr i frakt. Fraktfritt över 699 kr. Fraktfritt gäller ej på väskor och stansmaskiner.

För att undvika fraktkostnad finns det möjlighet att hämta varorna i vår butik/lager på Skepparegatan 33, Norrköping. Hör av dig till info@novascrapperiet.se så kommer vi överens om en tid när vi är där!

Vi använder oss av 2 fraktbolag, Postnord och DHL. Vi väljer fraktbolag utefter storlek och vikt på din order. Mindre försändelser skickas generellt med Postnord och större/tyngre paket med DHL.

Skickas med Postnord.  Här har du ingen spårbarhet på din order. Novscrapperiets ansvar slutar där Postnords ansvar börjar.

Skickas med DHL. Din order skickas med DHL till din närmaste Servicepoint. Här har du spårbarhet på din order. Leveranstiderna med DHL kan variera något beroende av var i landet man bor. Oftast levereras det dagen efter vi skickat det men det kan ibland dröja någon dag extra. Novascrapperiets ansvar slutar där DHLs ansvar börjar.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

I dagsläget har vi inga möjligheter att skicka utanför Sverige men vi jobbar på att hitta en lösning på det.  (At the moment our webshop is only open to Swedish residents. We’re working on a solution to be able to send orders outside of Sweden.)

Avbeställning eller förändring av order: Du som kund äger rätten att, fram till din order är packad, förändra eller avbeställa din order. Har du fått din leveransbekräftelse är din order packad och skickad. Din avbeställning är giltig först när du har skickat ett mail till info@novascrapperiet.se samt tagit emot en bekräftelse från Novascrapperiet.

Leverans och Leveranstid: Novascrapperiet skickar ordrar minst 3 gånger i veckan. Normal leveranstid är cirka 1-3 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad. Under Högsäsong eller i samband med kampanjer kan det ta längre tid. Vissa varor är beställningsvaror, då är leveranstiden ca 21-30 dagar. Ett bekräftelsemail skickas när din order lämnar oss.

Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.