Maxfrakt 59 kr*. Fraktfritt från 699 kr.

Om oss

Välkommen till Novascrapperiet (f.d. En liten butik)

Välkommen till webbshoppen för dig med ett hjärta för scrapbooking, kortmakeri, mixed media och annat pyssel! Oavsett om du brinner för scrapbooking eller pyssel i allmänhet så hittar du här ett stort utbud av varor för dina kreativa projekt. Vi strävar efter att att på sikt kunna ha ett brett sortiment för olika typer av pyssel och hobby.

Hösten 2017 tog vi över webbshoppen ”En liten butik”, som har varit en etablerad scrapbookingbutik under många år. När vi tog över passade vi på att byta namn till Novascrapperiet. Nova betyder ”ny stjärna som under en period ökar sin ljusstyrka kraftigt”. Namnet kommer från det latinska novus som betyder ny. Den feminina formen är novia och betyder en grupp kvinnor. När vi såg det så var vårt namn fött eftersom vi är en grupp kvinnor som startar en NY scrappbutik- en NOVA!

Under vintern och våren jobbade vi på för att kunna få allt så bra som möjligt till uppstarten i maj 2018. Webbshoppen har fått ett nytt utseende och vår förhoppning är att ni ska tycka om den.  Vi välkomnar både ris och ros för att kunna tillmötesgå era önskemål.

Vi finns till en början främst som webbshop, men har ett mindre lager/showroom i Norrköping. Där kommer bland annat pysselträffar och framtida kurser att äga rum. Här finns det möjlighet att hämta din order som lagts i webbshoppen, efter överenskommelse, eller komma ner och kika runt/handla på plats. Hör av dig till oss på info@novascrapperiet.se så kommer vi överens om en tid när vi är där.

Vi erbjuder material såsom stämplar, dies, papper, färger, dekorationer m.m. av hög kvalitet till bra priser och god service. Beställningar kan göras i webbshoppen dygnet runt och vi kommer att skicka varor 2 gånger/vecka. Observera att undantag kan förekomma som vi inte alltid har kontroll över. Hos oss kan du hitta mängder av material till dina kreativa projekt. Vi fokuserar främst på scrapbooking och korttillverkning till att börja med men även annat pysselmaterial som passar alla pysseltokiga kommer att dyka upp efter hand.

Novascrapperiet arbetar kontinuerligt med att leta efter nytt material för att bredda och fördjupa sortimentet. Har ni några frågor eller önskemål så tveka inte att kontakta oss. Om det skulle vara något som saknas i vårt sortiment eller om du har någon produkt du önskar att vi ska försöka få in i butiken, mejla till oss och berätta, info@novascrapperiet.se

Vi fyller ständigt på med nyheter så titta in ofta. I vår blogg Novascrapperiet lägger vi ut bilder på en del av det som vårt designteam (DT) inspirerar oss med, samt deras skapande av butikens sortiment. Där kan du hitta både inspiration och nya tekniker. Vi kommer även ha tävlingar och utmaningar längre fram så håll utkik. Du kan även få inspiration och tips på facebooksidan.

Vill du hålla dig uppdaterad inom det senaste inom scrapbooking hobby och pyssel? Missa då inte att ta del av vårt nyhetsbrev för Novascrapperiets webbshop!

Klicka här för att gå med i vårt nyhetsbrev!

Hjärtligt välkomna till Novascrapperiet!